Renovaties in Ede en omgeving

Onze roots liggen in de elektra, maar na ruim 20 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor al uw kleine en grote renovaties!

Of het nu gaat om een verbouwing binnen of buiten, in uw huis of bedrijfspand, Verburg Techniek is het juiste aanspreekpunt.

Uw wensen zijn altijd ons uitgangspunt, dus we komen grag erst langs om te horen wat u graag zou willen, en welke termijn en kostenplaatje daarbij zouden passen. Met die informatie gaan w eaan de slag. U ontvangt van ons altijd een voorstel op maat, waarbij we rekening houden met uw wensen op het gebied van kwaliteit, uitstraling, omgeving en termijn.

Wanneer alles naar wens is gaan we graag voor u aan de slag; de renovatie kan beginnen!

Tijdens het proces houden we u altijd op de hoogte zodat u precies weet waar u aan toe bent. 

Verbouwingen Verburg Techniek Ede

Badkamers en sanitair

Het komt steeds vaker voor dat wij badkamers mogen renoveren en plaatsen. Logisch ook, omdat wij met onze brede kennis het complete pakket kunnen bieden. Tegelen, sanitair plaatsen, elektra verzorgen, alles wat bij het verbouwen van een badkamer komt kijken is bij ons in goede handen.

Tegelwerk

Na verloop van tijd verandert uw smaak en wilt u misschien wel eens andere tegels in het toilet, uw badkamer of in de keuken. Wij verzorgen dit graag! Wij zorgen ervoor dat de huidige tegels netjes worden weggehaald, verlggen waar nodig of gewenst uw leidingen en plaatsen uw nieuwe tegels, net zoals u dat wilt!

Huis verbouwen

Hebt u een wat groter project, zoals het verbouwen van uw huis? Dat is bij ons ook in goede handen! Met onze brede kennis en expertise zijn wij een prettig aanspreekpunt. Wij stellen met zorg een team samen en sturen dat aan zodat u daar geen omkijken naar hebt. Wij managen het project altijd in overleg met u zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.