Inspecties en Onderhoud van Installaties

Wij verzorgen ook de periodieke inspecties en onderhoud van uw bestaande installaties.

Wanneer u een electrische installatie aanschaft, dan moeten deze voldoen aan allerle strikte eisen. En terecht! Maar vaak wordt vergeten dat een periodiekeinspectie of controle van electrische apparaten niet alleen verstandig maar eigenlijk ook noodzakelijk is! 

Veel verzekeringen zijn gekoppeld aan periodiek onderhoud en keuringsrapporten, het is dus, zeker voor bedrijven, verstandig dit niet te lang uit te stellen maar onder te brengen bij een professionele partner.

Wij voeren inspecties uit aan de hand van NEN3140

Verburg Techniek neemt u deze zorg graag uit handen!

Waarom NEN3140

NEN 3140 is een toonaangevende norm in Nederland waarin alle belangrijke eisen voor laagspanningsinstallaties worden omvat. Deze norm is van toepassing op de bedrijfsvoering van elektrische installaties en apparatuur. 

Verburg Techniek inspecteert op regelmatige basis elektrische apparaten en installaties. Waarom is dat belangrijk?
NEN schrijft hierover op hun site: "De Nederlandse wet stelt dat elektrische installaties en apparaten veilig moeten zijn en dat werkzaamheden met of aan deze installaties veilig moeten worden uitgevoerd. NEN 3140 voorziet in de nodige bepalingen die u kunt gebruiken om hieraan te voldoen. Het volgen van NEN 3140 is de best mogelijke manier om aan de relevante wet- en regelgeving te voldoen."

Bij Verburg Techniek weet u dus zeker dat uw apparaten en installaties altijd veilig zijn en aan de juiste eisen voldoen. Dat is belangrijk voor de veiligheid van uw werknemers, maar ook voor de verzekering!