Dé elektricien voor Ede en omgeving

Verburg Techniek is als elektricien al ruim 15 jaar werkzaam in Ede en omgeving. Gestart als kleine zelfstandige heeft Verburg Techniek zich ontwikkeld tot allround elektricien voor zowel de particuliere als commerciële markt. 

Of het nu gaat om een lamp ophangen, een stekkerdoos plaatsen, een nieuwe groep aanmaken, of een compleet project voor een bedrijfspand, Verburg Techniek weet wat nodig is om aan uw wensen te voldoen.

Wij hebben onze sporen als elektricien ondertussen wel verdiend, maar genieten er telkjens weer van om nieuwe uitdagingen op te pakken, nieuwe concepten te leren en in te zetten zodat onze klanten altijd optimaal profiteren van onze kennis en kunde.

Wij zijn gevestigd in Ede, vlak bij de A12, en we bedienen met name deze regio.

 

Electricien Ede - Verburg Techniek

Elektricien voor particulieren

Als elektricien komen we veel bij mensen thuis over de vloer. We pakken graag allerlei verschillende klussen op. Of het nu gaat om een complete renovatie en vernieuwing van de elektra of een nieuwe groep of stekkerdoos aanleggen, wij leveren kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Snel, persoonlijk en betrouwbaar, zo worden wij vaak getypeerd, en dat willen we graag zo houden! Daarom gaan we altijd eerst met u in gesprek over uw wensen en ideeën, en dat vertalen we naar een offerte en plan op maat. 'Zeggen wat je doet, en doen wat je zegt', zo simpel is het, en zo simpel houden we het.

Elektricien voor bedrijven

Als allround elektricien worden wij vaak benaderd door bedrijven om hun complete bedrijfspand te voorzien van nieuwe elektra. Zulke klussen vinden wij mooi! Samen met de opdrachtgever zoeken wij altijd naar de haalbaarheid en uitvoerbaarheid van de wensen en eisen die er zijn. 

Graag verzorgen wij dan de planning, technische tekeningen en de uitvoering, op zo'n manier dat onze opdrachtgevers altijd het overzicht en de regie behouden. 

Mocht een project vragen om andere expertise dan hebben wij die vaak zelf al in huis, of maken we gebruik van bevriende lokale bedrijven die ons aan kunnen vullen. U houdt dan altijd één aanspreekpunt, wel zo gemakkelijk en betrouwbaar!

Zonnepanelen

Regelmatig plaatsen wij zonnepanelen bij zowel particulieren als bedrijven. Door onze expertise en kennis van de markt kunnen wij deze voordelig leveren en plaatsen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

CV Ketels

Het onderhouden en platsen van CV ketels is ook een deel van onze werkzaamheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.