Over Verburg Techniek

Jona Verburg heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring als elektricien en in 2008 ging zijn droom om zelfstandig verder te gaan, in vervulling. In zijn vrije tijd speelt hij gitaar (elektrisch, hoe kan het ook anders) en geniet hij van zijn gezin. Jona neemt graag de tijd om samen met u, onder het genot van een kop koffie, uw wensen te bespreken en deze uiteindelijk voor u te mogen realiseren.

Jona wordt bij zijn werk ondersteund door zijn vrouw Naomi. Naast het full-time moederschap werkt zij part-time voor Verburg Techniek. Ze neemt de telefoon aan, doet de boekhouding, verzorgt de correspondentie en houdt de website bij. Kortom, alles wat er op kantoor moet gebeuren.

Wij zien ernaar uit, nader met u kennis te mogen maken!

Jona Verburg Techniek Ede

Hoe werken wij?

Van offerte tot oplevering kunt u het volgende verwachten:

U vraagt vrijblijvend een offerte aan. Dit kan telefonisch, per mail of via het contactformulier. 
Als het nodig is, bellen wij u om uw wensen door te spreken of om een afspraak te maken om de werkzaamheden bij u thuis op te nemen.
Binnen 10 werkdagen ontvangt u onze vrijblijvende offerte. U kunt het uiteraard aangeven, wanneer u dit sneller nodig heeft.
De offerte is standaard één maand geldig. U kunt deze dus op uw gemak doornemen, voordat u een beslissing neemt. Wij zijn altijd bereid om deze toe te lichten, schroom niet om vragen te stellen.
Als u de offerte voor akkoord ondertekent en terug stuurt, nemen wij contact op om een afspraak te maken voor het uitvoeren van de opdracht.

Op de afgesproken datum komen wij de werkzaamheden uitvoeren.

Wij vertrouwen erop, dat u na oplevering van de werkzaamheden tevreden bent. Mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens zijn, dan lossen wij dit uiteraard op.
Wij stellen het op prijs als u uw positieve ervaring met anderen deelt. Zegt het voort!

Natuurlijk kunt u bij storingen of klein werk altijd even bellen en een mondelinge afspraak maken! Wij staan snel voor u klaar om uw storing op te lossen en het werk uit te voeren.

Erkenningen

Verburg Techniek in Ede is aangesloten bij Uneto-VNI. Wat betekent dit voor u?

Uneto-VNI is een branche-organisatie die de klanten van haar leden extra zekerheid biedt over kwaliteit, garantie, service en een klantgerichte houding. Bovendien houden de Uneto-VNl installateurs hun kennis en deskundigheid op een hoog peil. lets waar u als klant direct van profiteert.

Natuurlijk speelt het prijskaartje een belangrijke rol bij uw keuze. Het is in ieder geval fijn om van te voren te weten wat het allemaal gaat kosten. Die duidelijkheid kan de Uneto-VNI-installateur u helemaal bieden. Goede prijsafspraken en heldere offertes zijn vanzelfsprekend. Uiteraard denkt de Uneto-VNI-installateur dan met u mee en kunt u uw opdracht helemaal naar wens invullen. En elk project wordt efficiënt uitgevoerd. Zodat u als klant zo min mogelijk overlast van de werkzaamheden ondervindt en in de kortst mogelijke tijd kunt beschikken over een optimaal werkende installatie. Uiteindelijk zult u zien dat u met het inschakelen van Verburg Techniek, als Uneto-VNI-installateur, het beste rendement uit uw investering haalt.

Downloads

Hieronder vindt u onze algemene voorwaarden en overige documentatie. Door op de link te klikken, opent het document.

AVIC Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten (pdf-bestand) 

ALIB Algemene Voorwaarden voor Installerende Bedrijven (pdf-bestand) 

Onderhoudsvoorschriften rookmelders (pdf-bestand)